echo "";

Kontrolloni disponueshmërinë

I pozicionuar në zemër të Pazarit të Vjetër të Korçës, Sahati është një vlerë e shtuar e atraksionit turistik më të preferuar në Korçë. Sahati vjen në shërbimin tuaj me ambiente akomoduese, çlodhëse, tërheqëse dhe mbi të gjitha zgjon tek turistët dëshirën e madhe për ta shijuar e përjetuar sa më mirë historinë e Pazarit të vjetër të Korçës por edhe të objektit historik më të vjetër në Korçë, Xhamia e Iljaz Bej Mirahorit, gurthemeli i qytetit tonë.

Si një qëndër multifunksionale,Sahati vendos në dispozicionin tuaj hotelin, restorantin,barin, këndin e lojërave dhe sallën e konferencës.

sqAlbanian