echo "";

ROOFTOP BAR

Një ambient ku lartësia e së cilit është sinonimi dhe sinkronizimi i pamjes mahnitëse me çlodhjen fizike dhe shpirterore. Qëndrimi atje do të ofrojë për ju mundësinë për të vëzhguar disa nga pamjet më të bukura të qytetit dhe veçanërisht të pazarit, të cilat nuk do të kishit mundësi ti shinit me aq hollësi dhe bukuri nga ndonjë vend tjetër.

sqAlbanian