echo "";

Sofra Tradicionale

E quajtur ndryshe si "Sofra tradicionale", do të jetë një qasje e re gastronimike dhe një ndërthurje e gatimeve të larmishme ku fokusi do të jetë tek gatimet tradicionale dhe ato orientale. Por sigurisht arkitektura antike dhe dizajni unik i restorantit janë ato të cilat i japin më shumë vlerë pritjes tuaj në tavolinë.

sqAlbanian